Lanternă LED Olight M1X Striker

Lanternă LED Olight M1X Striker

Olight Olight

Nou

Lanternă LED Olight M1X Striker
- 1000 lumeni max
- LED CREE XM-L2
- distanță iluminare 190m
- funcționează cu 2X16340 (CR123A) sau 1X18650

Detalii

  • Acumulator XTAR Li-Ion 18650 2600 mAh + Încarcator XTAR MC1 (+50 lei)
  • Acumulator XTAR Li-Ion 18650 2600 mAh + Încarcator XTAR MC1 + Adaptor USB 240V + Adaptor USB auto 12V (+70 lei)
  • Baterii CR123A

Lanternă LED Olight M1X Striker 

Olight are un rol extrem de important in domeniul lanternelor profesionale cu led dezvoltand si implementand noi solutii tehnice si ducand la extrem calitatea lanternelor sale. Obiectivul global Olight este micsorarea lanternelor, crearea unui raport ideal putere / autonomie si targetarea foarte exacta a orcarei lanterne.

Cea mai mica lanterna din lume cu puterea de 1000 lumeni a fost creata de Olight: M1X Striker. Cu toate ca s-a optat pentru partea frontala cu proeminente folosite la autoaparare (dimensiunea ei este mult mai mare fata de un bezel obisnuit) lungimea lanternei este mica.

Lanterna Olight M1X furnizeaza 5 moduri de iluminare plus stroboscop. Aceste moduri se schimba prin simple apasari ale butonului lateral. Pornirea lanternei se face din butonul mare ON/OFF situat in partea din spate, acelasi buton avand si functiile comune tuturor lanternelor Olight (dublu click - maxim, triplu click - strobo).

Lumina este de culoare alba, avand 2 forme de focalizare concomitent - puctul central de dimensiuni normale, si haloul exterior pentru o luminare de apropiere.

Aceasta lanterna este pretabila activitatilor tactice, militare, vanatoare (fiind foarte mica, puternica si cu o arie mare de iluminare) este ideala pentru arme de vanatoare cu teava lisa (alice), goana etc. Fiind la inceputul segmentiului de vanatoare se poate folosi si in activitati curente, autoaparare, edc, camping, excursii.

Electronica lanternei M1X este gandita special pentru aceste activitati. Fiind foarte mica in dimensiuni si o putere extrem de mare (1000 lm) este imposibil mentinerea lanternei pe acest mod datorita supraincalzirii. Toti producatorii au rezolvat aceasta problema printr-o protectie primara, eficienta si anume comutarea pe modul urmator dupa un anumit timp.

Olight a patentat si foloseste un sistem revolutionar ce ne confera un avantaj enorm fata de sistemul denumit (step down - o trapta in jos). Folosind un senzor de caldura (daca temperatura exterioara este mica, timpii se maresc considerabil) se controleaza electronic luminozitatea vs caldura degajata. Astfel lanterna sta pe modul maxim 1000 lumeni +/- 5 minute dupa care incepe sa scada progresiv, foarte incet (aceasta scadere este insesizabila ochiului uman) ajungand in cea mai pesimista situatie la 550 Lumeni (mod net superior urmatorului mod disponibil).

Pacheul conține:

- lanterna LED Olight M1X Striker - 1 buc
- baterie CR 123A - 2 buc

Flux Luminos500-2000 lumeni
Distanță Iluminare100-299m
Baterii Compatibile18650 3.6V - 3.7V
Tip LEDCREE XM-L2 CW

Informații livrare și plata lanterneled.ro

Livrare

  • Prioripost serviciul de curierat al Poștei Romane. Preț 15 lei în orice localitate.
  • NemoExpres serviciul de curierat rapid. Pret 17 lei, valabil în peste 5000 de localități deservite de curier, fara KM suplimentari.
  • Gratuit pentru comenzile de peste 199 lei. Livrarea se va face prin curier Nemoexpress pentru localitățile deservite de ei sau prin Prioripost pentru celelalte localități.

Plata

  • Ramburs - se plateste la curier in momentul livrării
  • Online cu card bancar prin procesatorul de plăți MobilpayPlata cu cardul lanterneled.ro
  • Tranfer bancar - vă transmitem o promormă dupa plasarea comenzii.

Recenzii: 0 Evaluare: 0
Accept

lanterneled.ro foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Afla mai multe detalii aici.